Sinds 1 januari 2010 is Hilbert Wagenaar aan De Strieblom 3 in De Westereen van start gegaan met zijn eigen Service- en Installatiebedrijf. Na tien jaar mede-eigenaar te zijn geweest van A&H Elektro heeft Hilbert zich nu volledig gericht op datgene waar zijn hart ligt. De nadruk bij dit jonge, dynamische bedrijf ligt daarom op het elektrotechnische vlak, dit voor zowel particulieren als bedrijven. Zijn jarenlange ervaring, ook bij grote en complexe klussen, kunnen voor alle klanten van belang zijn.

Hilbert Wagenaar richt zich op een breed terrein wat betreft zijn vakgebied. Van nieuwbouw voor particulieren en bedrijven tot verbouw, waarbij vooral ook aanleg in keukens, badkamers en kantoren vaak de nodige kennis en ervaring vragen. Ook de verzekeringsmaatschappijen vragen op dit gebied naar vakmensen.
Kortom, Service- en Installatiebedrijf H. Wagenaar heeft zich de afgelopen jaren voldoende bewezen. Een vakkundig bedrijf met oog voor details. Een man die van zijn werk houdt en mede daardoor niet alleen meedenkt, maar indien nodig ook adviseert. Een prima adres als het gaat om vakmanschap in het elektrotechnische vak.

Wanneer u hulp of advies nodig heeft bij uw problemen, verbouw- of nieuwbouw dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met Hilbert Wagenaar.